Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι οι Ελληνάρες μιλάνε για θρησκεία πατρίδα οικογένεια....

Όταν αυτά τα λένε οι αστοί κεφαλαιοκράτες και τα τσιράκια τους, (βουλευτές - υπάλληλοι του καπιταλισμού)... θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μιλάνε για εμάς, δεν εννοούν αυτά που καταλαβαίνουμε ΕΜΕΙΣ


Για παράδειγμα, 

1) Όταν αυτοί μιλάνε για θρησκεία!!! δεν εννοούν τον Θεό.

2) Όταν λένε για πατρίδα!!! δε εννοούν την Ελλάδα.

3) Και όταν λένε οικογένεια!!! δεν εννοούν την δική σου.

Και εξηγώ...

1) θρησκεία!!! Όταν αυτοί μιλάνε για θρησκεία εννοούν, το χρήμα και την εξουσία της εκκλησίας που κρατάει μακριά των φτωχό, πεινασμένο δούλο και εξαθλιωμένο λαό.  Του υπόσχονται ότι, κάνοντας τον δούλο θα πάρει μια θέση στο παράδεισο!!!! Θέλω να θυμίσω τους ρόλους του κλήρου και της εκκλησίας διαχρονικά, πέραν των σταυροφοριών (σφαγή του λάου ο οποίος δεν υποτάσσονταν στην τότε, φασιστική υποδούλωση και επιβολή, στην νέα κυριαρχία που επίταση, δήθεν ο ΘΕΟΣ). Πιο πρόσφατα, στην εποχή της τουρκοκρατίας, πια ήταν η θέση της εκκλησίας; Αυτά τα παραμύθια που μας δίδασκαν στο σχολείο; 
Η αλήθεια είναι ότι συνεργάζονταν με τους αγάδες διδάσκοντας στα παιδιά των κοτσαμπάσηδων μαθηματικά και γραφή προκειμένου να μαζεύουν τους φόρους από τον σκλαβωμένο λαό. 
Η απόδειξη αυτής της μακροχρόνιας συνεργασίας ήταν, ότι όταν χάσανε οι Τούρκοι, όλοι την περιουσία που είχαν αποκτήσει από την εκμετάλλευση τον εργαζόμενων και δεν μπορούσαν να πάρουν μαζί τους, την χάρισαν στην εκκλησία. 
Μετέπειτα συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς Βασιλείς, το 1912, 1922 στον πόλεμο του 1940, στην Χούντα, ακόμα και σήμερα στην στην εποχή των μνημονίων.

2) Πατρίδα!!! γι αυτούς η πατρίδα είναι το χρήμα και ο ναός τους, ο χρυσός και τα χρηματιστήρια.
Απόδειξη, περνούν τις βιομηχανίες και τις πάνε σε άλλες χώρες, όπου είναι πιο φτωχοί και εξαθλιωμένοι με μηδενικές απαιτήσεις για να έχουν μεγαλύτερη κερδοφορία στο πλαίσιο του παγκόσμιου ανταγωνισμού. Τα καράβια τους!! με ξένες σημαίες.Τις Παραγγελίες των πλοίων τους τις κάνουν σε άλλες χώρες, τις επισκευές τους, όπου είναι πιο φτηνά παράδειγμα στην Τουρκία. Λεφτά, σπίτια και γραφεία σε όλο των κόσμο!!! 

3) Οικογένεια!!! Δεν χρειάζεται εξήγηση νομίζω!!!. Αυτοί στις βίλες και στα κότερα και εσύ.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου